Etikett címke vásárlás

etikett címke vásárlás debrecen raktárról

Etikett címke vásárlás

Öntapadós tekercses etikett címke kínálatunk nem csak az interneten megtalálható web-shopunkban elérhető. Debrecenben található üzletünkben számos etikett címkét raktáron tartunk és azonnal ki tudjuk szolgálni az Ön által használt öntapadós, vagy karton címkével.

öntapadó címke raktáron

Raktárkészletünk

Raktárunkban általában 30 – 40 féle különböző méretű, alapanyagú (thermó, papír és műanyag) etikett címkét tarunk. Színben is van néhány méretből azonnali készletünk, szűkebb a színes címke kínálatunk, mint a normál nyomtalan etikett tekercsek esetén. Ha a pontos méretű címketekercs nincs raktáron, egészen biztosan tudunk ajánlani közeli címke méretet, ha az sem felel meg, rövid határidővel leszállítjuk Önnek a kívánt méretű, anyagú és színű etikett címkét. Ha egyészen speciális termékben gondolkodik, akár formában, akár ragasztó anyagban, vagy előre részben- (logóval), vagy egészében megnyomtatott (színes termék etikett) címkéről legyen szó, ebben az esetben is tudunk partnerek lenni. Ha tetmékére vevőtájékoztató, származást igazoló, tápanyag táblázatot tartalmazó, vonalkódos címkére van szüksége, vállaljuk az etikett címke nyomtatást is irodánkban, akár azonnal, de 24 órán belül garantáltan.

tekercses öntapadó etikett címke

Ha nem tekercses öntapadó címkére van szüksége, hanem A4 íves címkét használ, nagy méret választékban tarunk raktáron papír öntapadós A4 íves etikett címkét. A4 formájú öntapadós címkék nyomtatását is vállaljuk színesben és fekete-fehérben igény szerint. Kör alakú A4 etikett címkék is megtalálhatók kínálatunkban, nagyon jó áron.

Etikett címke vásárlás debrecenben és környékén a mi cégünknél elérhető a legnagyobb választékba, azonnali raktárkészletről.

a4 íves etikett címke öntapadó

A nyomtatható etikett címkékekn kívül számos jelölő etikett címke vásárlása is lehetséges irodánkban, vagy online. Sok méret és szín variációban kínáljuk a különböző jelölő pöttyöket, figyelem felkeltő címkéket, flou / neon színekben (sárga, narancs, magenta, zöld).

jelölő címke

Kiszállítás

Online etikett címke vásárlás esetén a termékeket GLS futárral a következő munkanaop kiszállítatjuk az ország bármely pontjára. Az Európai Unió területén 2-4 munka nap kiszállítási határidővel tudunk kalkulálni. 30,000 Ft + áfa értkhatár felett az etikett címke kiszállítás ingyenes.

etikett címke vásárlás kiszállítás

Debrecenben és vonzákörzetében a napi kiszállítási körünk keretében ingyenesen ki tudjuk vinni Önnek a megrendelt tekercses öntapadós, polc címke, vagy karton címkéjét. Akkor is kiszállítjuk, ha kis mennyiségre van szüksége. A debreceni címke kiszállítás ingyenes. A Debrecenen kívüli kiszállítási igényeket egyeztetni kell. Az ár függ a megrendelt termék mennyiségétől, értékétől, a távolságtól. Ezt is inygenesen végezzük bizonyos esetekben.

ingyenes öntapadós tekercses címke kiszállítás

 

Vélemény, hozzászólás?