Nagy teljesítményű ipari címkenyomtatók

Ez a nyomtató család a címkenyomtatók igazi igavonója. Mindenféle korlátozás nélkül reggeltől estig munkára bírhatjuk. A tervezésnél a gyorsaságot, teherbíró képességet, tartósságok és a nehéz körülmények között is üzembiztos üzemelést tartották szem előtt.

Az ipari címkenyomtatók fémházba szerelt, fém mechanikával szerelt címke / vonalkód nyomtató eszközök. Tekercses etikett címkére készíthetünk nyomatot a készülékekkel. Szinte minden- féle alapanyaggal boldogulnak, legyen az a legegyszerűbb termó címke, vagy sima papír, vagy műanyag alapanyagú etikett címke. Mindkétféle nyomtatási eljárást használhatjuk, úgy mint a direkt termó és a termótranszfer nyomtatást, ahol festékszalaggal készíthetünk akár kopás, UV, víz, vegyszerálló címkéket.

A legtöbb ipari címkenyomtató beépített LCD kijelzővel rendelkezik, ahogy a legtöbb nyomtató beállítás elérhető ikon vezérelt kezelőfelületen.

A nyomtatási sebességük széles tartományban állítható, 50 mm / másodperctől akár 300 mm / másodperc nyomtatási sebesség is elérhető (típusonként változó). Csatlakoztathatóságukat tekintve is széles a kínálat. A legegyszerűbb USB csatlakozás mellé válaszható paralell port, WiFi és akár Bluetooth csatlakoztathatóság.

Az ipari címkenyomtatók nyomtatási minősége is kitűnő. A belépő szintű 203 dpi minőséget a használták leggyakrabban néhány évvel ezelőtt. Manapság az általánosan elterjed alapverzió a 300 dpi felbontás lett, mely sokkal részletesebb nyomtatképet ad, kisebb karakterek is olvashatóak lesznek, ezért egy adott méretű címkére több szöveget lehetséges felírni. Ha a 300 dpi felbontás is kevésnek bizonyul a minőségi követelmények miatt (pl: kis méretű 2D vonalkód nyomtatása), akkor lehetőség van 400 dpi verzió beszerzésére is.

Ha a vállalat irányítási rendszerből közvetlen PDF fiókot szeretnének nyomtatni, akkor a 600 dpi verziós ipari nyomtatóra van szükség, mely kellő minőségben képes megjeleníteni a kívánt adattartalmat a szállítási, árukísérő címkén.

Az ipari címkenyomtatók mellé is Magyar nyelvű címketervező és nyomtató programot mellékelnek, mellyel könnyen gyorsan el tudja készíteni a kívánt etikett címkét.

Lehetőség van a nyomtatókat integrálni vállalatirányítási, raktári-, számlázó rendszerekhez is. Természetesen minden Windows verzióval kompatibilisek Windows XP-től felfelé.

Ezen nyomtatók nagy előny továbbá, hogy szinte mindenhol használhatók. Fűtött raktárban, hideg raktárban, irodában, üzemcsarnokban, gyártósor mellett, poros, olajgőzös helyeken.

Az üzemelési hőmérsékletük általában 0 C – és 45 C között lehetséges. 20 -85 % relatív páratartalom mellett.

Cégünk által forgalmazott ipari címkenyomtató berendezések:
zebra 110xi4 vonalkódnyomtató Zebra 110Xi4 nagy teljesítményű ipari címkenyomtató 114 mm nyomtatófejjel zebra címkenyomtató
zebra ipari címkenyomtató Zebra 220xi4 224 mm fejszélességű ipari címkenyomtató zebra címkenyomtató
TCS ipari címkenyomtató TCS TTp2610 MT ipari 172 mm fejszélességű ipari címke nyomtató tcs címkenyomtató