Vezetéknélküli vonalkódolvasó Datalogic QBT2131

datalogic qbt2131 bluetooth vonalkódolvasó

Vezetéknélküli vonalkódolvasó Datalogic QBT2131 Bluetooth

A Datalogic vonalkód technikai termék előállító belépő szintű vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal rendelkező kézi vonalkódolvasója alkalmas 1D vonalkódok leolvasására és 20-25 méteren belül a gazdaszámítógphez továbbításra. Gyors vonalkódolvasást tesz lehetővé, a jó olvasást zöld visszajelző fénnyel és hangjelzéssel nyugtázza. Ez azért fontos, mert ha az eszköz kikerül a párosított eszköz hatósugarából, a felhasználó észlelheti, hogy a vonalkód nem lett elküldve. A beolvasott vonalkód nem vész el abban az esetben sem ha a  Datalogic QBT2131 vezetéknélküli vonalkódolvasó nem tud kommunikálni a host-géppel, amint hatósugárba kerül újra, a tárolt vonalkodot azonnal elküldi.

datalogic qbt2131 bluetooth vonalkódolvasó

vonalkód webáruház

Az eszköz alapvetően beltéri használatra készült. Normál üzemeltetési környezet iroda, raktár, szervizek, gyógyszertár, kiskereskedelmi egységekj és nagykereskedelmi raktárak. Kültéri használatra korlátozottan ajánlott működési környezete 5C – 35C fokig 85% relatív páratartalom. Nem kicsopódó.

Mivel csatlakoztatható?

A Datalogic QBT2131 vezetéknélküli vonalkódolvasó csatlakoztatható minden szabványos Bluetooth kapcsolattal rendelkező számítógép jellegű eszközhöz.

  • Windows asztali számítógéphez
  • Windows laptophoz
  • Android okostelefonhoz
  • iOs IPhone okostelefonhoz

A szabványos Bluetooth eszközökhöz való csatlakozás az okos telefonok esetén a szokásos vonalkód eszköz hozzáadásamenübentörténik.  Windowsrendszernél,szintén  a vezérlőpultban  az Új eszköz hozzáadása menüpontban  lehtséges.

 

Mit kapok a csomagban?

A datalogic QBT2131 vezetéknélküli vonalkódolvasó doboza 1 db kézi vonalkódolvasót és 1 db mikro-USB kábelt, mellyel az eszköz akkumulátorát lehetséges feltölteni. Az akkumulátor kapacitása 8 óras munkavégzést töltés nélkül kibír.

 

Mi a megoldás ha nincs Bluetooth kapcsolat a számítógépemben?

Két lehetőség van.

  • a számítógép felokosítzása USB Bluetooth dongle segítségével, mely hasonló egy pen drive-hoz.
  • dokkolós verzió QBT2131 készülék beszerzése (a lenti képen) ebben az esetben a Blutooth vezetéknélküli kapcsolatot a dokkoló és a vonakódolvasó valósítja meg egymás között. A laptophoz és az asztali számítógéphez a dokkoló USB kábellel csatlakozik.


datalogic qbt2131 vezeték nélküli vonalkódolvasó

vonalkód webáruház

A Datalogic QBT2131 vezetéknélküli vonalkódolvasó technikai tulajdonságai:

 

Vezeték nélküli kommunikáció: Bluetotth 3.0 (HID, vagy soros port RS232)

Hatótávolság: 25 m ideális esetben, nyílt téren. Raktrárban polcok között ez némileg csökkenhet.

Vonalkód olvasó: 1D szabványos vonalkódok leolvasása (ean kódok, codabar, code 128, code 39, ean kiterjesztettek, upc kódok és GS1 databar stack kód)

Akkumulátor: 1400 mAh, 4 óra üzemidő nopn stop használattal

Környezet:   85% maximális páratartalom. Nem kicsapódó. IP42 tokozás.

Csatlakozási felület: KBW (billentyűzet, USB, Rs232 portok)

Garancia: 3 év gyári garancia

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?