Címkenyomtató berendezések

Címkenyomtató berendezések

méret, teljesítmény, fajta szerinti csoportosításban.

 

Asztali címkenyomtató

Kis teljesítményű tekercses címkék nyomtatására alkalmas készülékek. Kis hely igényük, olcsó bekerülési költségük és könnyű kezelhetőségük miatt a legelterjedtebb etikett címke nyomtató eszközök. Napi terhelhetőségük egy-két ezer darab címke. Ajánljuk kisebb gyártó és forgalmazó cégeknek. Irodai és normál raktári körülmények közé.

 

közepes teljesítményű címkenyomtató
Közepes teljesítményű címkenyomtató

Sokkal jobban terhelhetők az asztali kategóriás nyomtatóknál. A szerkezeti felépítésük, erősebb mechanikájuk lehetővé tesz a napi tízezres nagyságrendű tekercses etikett kinyomtatását. Lényegesen nagyobb, általában fém házba épített címkenyomtató berendezése. Nagy előnyük a gyors címkenyomtatás és a nagy mennyiségű címke befogadása.

ipari nagyteljesítményű címkenyomtató
Ipari, nagy teljesítményű címkenyomtató

Az igazi nagy igavonók. Szuper gyors nyomtatás, szinte megállás nélküli terhelhetőség. Fém mechanika, fémház, egy életre szóló tartósság. Akár 8 inch (~220 mm) nyomtatási szélesség és 600 dpi felbontással is rendelkeznek.

 

zebra mobil nyomtató
Hordozható, mobil címkenyomtató

Számos esetben előfordul, hogy blokk, nyugta, átvételi elismervény, számla nyomtatásra van szükség, de nem áll rendelkezésre laptop, vagy asztali pc. A munka jellege mobil, a helyszín változó. Ebben az estben ajánlott használni a mobil nyomtatás lehetőségét. Ezek a kis méretű készülékek villám gyorsan nyomtatnak folyamatos blokk szalagot, vagy etikett címkéket is. Bluetooth és Wifi kapcsolattal csatlakoztathatók mobil telefonhoz, laptophoz, pc-hez, mobil adatgyűjtőhöz.

Brother P-touch címkézőgép
Címkéző készülék

A címke készítés legegyszerűbb eszközei. Elemről, akkumulátorról működő egyszerű készülékek. Billentyűzetről bevitt, kívánt szöveg, szimbólum és akár vonalkód is nyomtatható. Címkeszalagra nyomtatnak, tetszőleges hosszban. Jó minőségű, időjárásálló, vegyszerálló, vízálló laminált címkék is nyomtathatók, nagy szín és méret kombinációban.

epson tmII blokknyomtató
Blokknyomtató

Kiszállítócégek, éttermek és kereskedelmi egységek közkedvelt termó nyomtatói. A legolcsóbb és leggyorsabb módja a vásárlási összesítők, egyszerűsített kp számlák, kiszedési listák előállításához. Manapság kaphatók már Ethernet és Wifi csatlakoztathatósággal is.

epson színes címkenyomtató
Színes címkenyomtató

Különleges, gazdaságos színes, tintasugaras címkenyomtató. Ahol a színes címkenyomtatás (tekercse címkére) szükséges, de nem kell nagy mennyiség és sok féle terméket kell színes címkével ellátni, akkor a megoldás a színes címkenyomtató.

 

Vélemény, hozzászólás?