Mire használható a címkenyomtató

honeywell pm42 címkenyomtató

Mire használható a címkenyomtató

A címke-, vagy etikettnyomtatók manapság széles körben elterjedt készülékek. A vállalkozások előszeretettel használják, hiszen a kereskedelemben , az iparban és a gyártásban, laborban, egészségügyben számos etikett címkére és címkenyomtatásra van szükség.

A leggyakrabban nyomtatott címkék

Általánosságában a kereskedelmi cégek javarészt az importált termékekre kénytelenek, a törvényi előírásnak megfelelően árukísérő, áruismertető etikett címkét gyártani. Ezek az az árucímkék tartalmazhatnak szöveges leírást a termék összetételéről, származási helyéről, adott esetben vonalkóddal is elláthatják. A termékgyártásban a termékek az egyes gyártási folyamtokon áteső félkész termékeket szokták címkézi, mellyel a terméket végig kísérik a gyártási folyamaton, ezzel visszakövethető lesz a termék, a minőség biztosítás megvalósítható.

Kereskedelmi egységekben, boltokban a címkenyomtató mindennapos használatban van. A leggyakrabban a napi árváltozások lekövetése a polc címkézések, árkiírás, egyes termék címkék pótlására használhatják.

Az egészségügyben szinte kötelező jelleggel kell etikett címkét használni. A labor mintavételek, vérvétel, egyéb azonosítandó egészségügyi, egyértelműen azonosítandó dolgok címkézéséhez.

A raktározás során is szükséges az egyértelmű azonosítás a raktári tárhelyek jelölése is vonalkódos, vagy számmal, betűvel kiírt kinyomtatott etikett címkére történhet. A raktári tárhelyen elhelyezett raklapok, egység csomagok címkézését is címkenyomtató segítségével lehet megoldani a helyszínen. Gyorsa, pontosa, kiváló minőségben, költséghatékonyan.

Címkenyomtató választék

Asztali címkenyomtató

Az hogy milyen címkenyomtatóra van szüksége az adott vállalatnak, a felhasználás jellege határozza meg. Egy kisebb gyártócég (pl: sütemény manufaktúra) napi 100 – 200 db kinyomtatott etikett címke igénnyel nem feltétlenül kell megvegyen egy nagy teljesítményű ipari nyomtatót. Nekik megfelel a belépő szintű, minden funkciójában teljes értékű asztali címkenyomtató. Például a Godex GE300, vagy a Zebra GC420T modelje.

címkenyomtató godex ge300 zebra gc420t címke nyomtató

Etikett címke kínálatunk a címkenyomtatóhoz

Ezek a címkenyomtatók kiválóan alkalmasak a mindennapi etikett címke gyártásra, hiszen a hozzájuk adott Magyar nyelvű vonalkód nyomtató programmal minden igényt kielégítő etikett címke nyomtatás valósítható meg. Legyen az igény szöveg, vonalkód, logó. Egyes esetekben pl: Godex GE 300-hoz adott szofver esetén adabázisból való nyomtatás is felár nélkül megvalósítható.

Közepes teljesítményű ipari etikett nyomtató

Ezeket a nyomtatókat olyan helyekre ajánljuk, ahol az igényben vétel magasabb, vagy a környezet nem irodai, inkább raktárban, vagy műhelyben használják az etikett címkenyomtatókat. A napi terhelhetőségük ezeknek a készülékeknek már jóval magasabb, mint az asztali társaiknak. Napi 5-10.000 db etikett címkét is könnyedén kinyomtat.A közepes teljesítményű címkenyomtatók mechanikai felépítése erősebb, robusztusabb mint az asztali vonalkód nyomtatóké. Ezért hosszabb élettartamúak, de a karbantartási igényük magasabb.

Az ajánlott közepes teljesítményű címkenyomtatók közül kiemelhető a Zebra ZT230-as sorzat, vagy a Honeywell PD43 típusa vagy a Honeywell PM42 sorozata

zebra közepes teljesítményű címkenyomtatók

honeywell pm42 címkenyomtató honeywell pd43 címkenyomtató

 

Etikett címke kínálatunk a címkenyomtatóhoz

Vélemény, hozzászólás?