Faiskolai címke – kertészeti címkézés

faiskolai hurkolós címke
A facsemeték és bokrok, cserjék jelölése

Kínálatunkban megtalálható a kertészeti címkézés során használatos faiskolai címke.  A  csemete jelölő címkék széles körben használhatók csemetefák, díszbokrok és egyéb száras növény megjelölésére, egyértelmű beazonosítására. A faiskolai címke teljes mértékben víz-, időjárás álló alapanyagból készül. Évekig jó minőségben olvasható nyomatatot hordoz. A faiskolai jelölőszalagok használata igen egyszerű. Írható alkoholos filccel, kézzel, de modernebb, olvashatóbb eljárással is rá kerülhet a kívánt szöveg. Termótranszfer címkenyomtató segítségével, készíthető el a legjobb minőségű felirat, kerülhet a szalag címkére vonalkód, céglogó, használati utasításként megjelenő piktogram és nem utolsó sorban a termék bruttó eladási ára.

faiskolai hurkolós címke                                               Nézze meg a terméket webshopunkban

 

A címkenyomtató alkalmazás esetén nagyon gyorsan, nagy tömegű faiskolai címke gyártható le, hiszen a címkenyomtató tervező, nyomtató programjában percek alatt elkészíthető a kívánt nyomatkép. A legelterjedtebb faiskolai címke 4 pályás kivitelben készül, ezért egyszerre, egy időben 4 db azonos címkét nyomtatható ki.  A faiskolai címke nyomtatási eljárása termó transzfer, ez azt jelenti, hogy a faiskolai szalag címkét a címkenyomtatóba fűzött prémium wax festékszalaggal lehet a legjobb, legtartósabb minőségben elkészíteni. Olcsóbb, wax szalagok is alkalmasak a nyomtatásra, de a kopás állóság és a vízállóság nagy mértékben csökken.

A kertészeti facsemete címkéhez a Godex G300 címkenyomtatója ajánlott. Ezzel a címkenyomtató berendezéssel, költséghatékonyan, gyorsan elkészíthető a kertészet számára a kíván adattartalmú és mennyiségű facsemete címke.

Ha Ön nem szeretne foglalkozni a faiskola címke kinyomtatásával, mert nincs ideje, úgy gondolja nem ért hozzá, mi kinyomtatjuk Önnek a szükséges csemete szalag címkéket. Bérnyomtatás szolgáltatásuk minden évben sok-sok vállalkozásnak készít el és postázza a kinyomtatott címkéket az ország egész területén. A mennyiség sem gond, ha Önnek kis mennyiségre van szüksége, megcsináljuk. Ha nagy mennyiségű címkenyomtatásra van szüksége, kinyomtatjuk. Akár adatbázisból is. Küldje el text, csv, excel formátumban a címkére kerülő adatokat, a többi a mi dolgunk. Tegye próbára címkenyomtató szolgáltatásunkat.

A megrendelt és leegyeztetett adattartatalmú faiskolai címkéket legkésőbb következő munkanapra legyártjuk és GLS futárral következő munkanapi kiszállítással eljuttatjuk az Ön cégének telephelyére.

A gyümölcs-faiskolai termesztés szabályozása és ellenőrzése

További információ, ár: ITT

 

Vélemény, hozzászólás?