Mobil adatgyűjtő terminál

mobil adatgyűjtő terminál

Az adatgyűjtő terminálok jelentősége

Napjainkban a digitális adatgyűjtés, adatfeldolgozás nélkül egy komoly vállalkozás szinte elképzelhetetlen.

Az áruforgalom adatainak digitális rögzítése komoly verseny előnyt jelenthet. A füzetbe, kockás papírra felírt beérkezett vagy kiadott árumozgás kora leáldozott. A pontos raktárkészlet nyilvántartás alapja a beérkező, kimenő áruk pontos rögzítése. Az általunk forgalmazott Datalogic és Zebra típusú mobil adatgyűjtő terminálokkal ezek a kritériumok teljesíthetők. Ha Ön nem látja át a raktárkészletét, nem tudja, hogy a keresett cikk hol található, ha az áru összeszedése és adatbázisba felvitele gondot okoz, vagy szeretné meglévő számlázó programját kiegészíteni mobil adatgyűjtő terminál által szolgáltatott adatokkal, keressen bennünket!

Minden igényt kielégítő mobil adatgyűjtő típusaink megállják a helyüket minden körülmények között. A fűtött raktárokon át a legextrémebb hőmérsékleti körülmények között használható (akár -20 celsius-tól + 50 Celsius fokig) mobil terminálokat tudunk az Ön vállalkozásának ajánlanai. A mobilitás jellegét tekintve a zsebben elférő mini terminál, a piszolynyéllel felszerelt kényelmes, kézhezálló terminálon át, a tagoncára szerelhet ipari terminálok állnak rendelkezésre kínálatunkban.

Adatgíűjtő termináljaink típusai:

Egyszerű, belépő szitű adatgyűjtő terminálok:

a legegyszerűbb, legolcsóbb digitális eszközök, mellyekkel a leltározás folyamata pontossá, gyorsá tehető. A beépített 1D vonalkódolvasóval, a termékek gyorsan rögzíthetők. A beépített mobiltelefon jellegű billentyűzeten könnyedén megadható a darabszám és tárhely és egyéb adatok. A belépő szintú adatgyűjtők USB, RS232 kommunikáció porton kommunikálnak a számítógépekkel. Vezeték nélküli kapcsolat ebben a kategóriánban nem jellemző.

adatgyűjtő terminál leltározó pda

Általános célú PDA, mobil adatgyűjtők:

A második lépcső PDA adtgyűjtő terminálok már operációs rendszerrel ellátott készülékek. Leggyakrabban WindowsCE rendszert futtatnak. Lehetőség van kis alkalmazások futttására, melyek adatbázis kapcsolattal a host számítógép adatbázisához kapcsolódva a vonalkód beolvasásával a termékek szöveges, képes azonosítását teszik lehetővé. Az általános célú PDA adatgyűjtők komolyabb hardverkiépítésben kapható, mint a belépő szintűek. Ezen a szinten a CCD are imager vonalkódolvasók mellett megjelennek a 2D vonalkódok olvasására alkalmas képalkotó, irány független vonalakód olvasók. A kommunikáció is sokkal fejlettebb a belépő szintű adatgyűjtő termináloknál. Az alap USB kapcsolat mellett ezek a készülékek már Bluetooth és Wifi kapcsolattal is rendelkeznek, így akár OnLine raktárkészlet kezelés is lehetővé tesznek.

Andriod adatgyűjtő okos terminálok:

az adatgyűjtő számítógépek evolúciójának legmodernebb darabjai. Ahogy a mobil kommunikáció egyre jobban elterjed a világon és a mobil kommunikáció sebessége, az internet elérés gyorsaága fejlődött, a mobil adatgyűjtők piacán is igény jelentkezett a gyors, nagy mennyiségű, online adatok azonnali kezelésére. Az Android operációs rendszerre készült adatgyűjtő terminálok nagyon hasonlítanak a legmodernebb okostelefonokhoz. Szolgáltatásaikban semmiben nem maradnak el az okostelefonoktól, megjelenésükbe is igen hasonlatosak, viszon strapabíró képességük sokkal erősebb. Általában IP65 ipari tokozással kaphatóak, de erősebb ipari szabványú készülékek is kaphatók extrém körülmeények közé. Beépített vonalkódolvasóval és kamerával minden okos PDA adatgyűjtő terminál rendelkezik. Nagy kapaciású cserélhető akkumulátorokkal szünet mentes, több műszakos üzemelés lehetővé tehető. Egyedi Android szofver fejleszthető és futtatható az eszközökön.

 

 

Komplett szoftver megoldást kínálunk! Itt találhatja >>

Mobil adatgyűjtő terminál kínálatunk. Vegye meg most itt!

Vélemény, hozzászólás?