Jelölő címke

jelölő címke tekercses színes

Jelölő címke kínálatunk

A jelölő etikett címkék széles körben használhatóak. Kínálatunkban a raktározás, leltározás, termékek megkülönböztetéséhez kaphatók jelölő pöttyök, pontok, etikett címkék. A jelölő címkéket általában nem szokták nyomtatni a színekkel különböztetnek meg termékeket, termékcsoportokat, vagy minőségi osztályokat. De használható árkategóriák megkülönböztetésére is.

Jelölők fajtái

A jelölő címke kínálatunkban kétféle megjelenési forma van általában. Íves és tekercses kiszerelés

Íves jelölők:

Kör alakú fehér és színes jelölő etikett címkék 8 mm átmérőtől (8 – 12 -18 mm) . Ezek a címkék színenként előrecsomagoltan kaphatók. Létezik vegyes színben kapható változat is, melyben 4 féle  színből, azonos méretű jelölő pontok találhatók. ezek a kis jelölőpontok öntapadós papírból készült címkék, méretüknél fogva nem nyomtathatóak. Színkínálatban elérhető kék, zöld, fehér, fekete, piros, sárga és bizonyos színekből figyelemfelkeltő fluó-színű (neon) „világító változat”. A 8 mm-es jelölő címke tasakban, egységcsomagban, ívre szerelve kapható. Példák a szín és méret választékra:

jelölő címke 8 mm avery piros jelölő címke több színű avery 3088 12 mm jelölő címke 18 mm avery 3171

A jelölő pöttyök elérhetők úgynevezett adagoló dobozos kivitelben is, mellyel a címkék felragasztása gyorsítható.

jelölő címke adagolós

Tekercses jelölők:

A tekercses jelölő címkék előnye az ívesekkel szemben, hogy címkenyomtatóval akár nyomtatható rájuk minimális mennyiségű szöveg, vagy akár logó, ha szükséges. Leggyakrabban sorszámot,  egy-két betűt, vagy jelzést nyomtatnak az jelölő etikett címkékre.

Méretüket tekintve tekercses kivitelben 20 mm nagyságtól 80 mm nagyságig tudunk adni (akár raktárkészletről) kör alakú nyomtatható etikett címkét. Színben is nagy választékkal rendelkezünk. Legnépszerűbbek a fluó-, világító színek, melyek feltűnőek, szemvonzóak. Akciós készletek, akciós árak feltüntetésére kiválóan alkalmasak. A fluó címkék csak termótranszfer eljárással, festékszalaggal nyomtathatók. Ezek a címkék anyagukban színezettek. Tudunk szállítani Önöknek utólagosan színezett (tónus nyomott) címkéket is, ebben az esetben a fluó színek nem elérhetők, viszont bármilyen más szín Pantone katalógus alapján igen. Termó címkék is készíthetők belőle, így festékszalag nélkül direkt termál eljárással nyomtatható a jelölő címke.

Nem csak kör alakú jelölőket kínálunk. Raktárkészletről elérhető klasszikus téglalap alakú színes jelölő címke többféle méretben és színben. Ezek a címkék már használhatók árazásra, akció kiemelésre, termékleírás hordozására is. Termótranszfer verzióban négyféle színben és három méretben tartunk raktárkészletet (200féle méretben le tudjuk gyártani) a négyzet alakú jelölő címkéből.

40×20 mm és 43×38 mm méretű etikett címke.

színes fluó etikett címke jelölő címke tekercses színes

Folyamatosan bővülő jelölő címke választékunk megtalálhat a webáruházunkban, kérem látogassa meg az oldalt.

vonalkód webshop

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?