Színes címkenyomtató Epson TM-C3500

epson tm c3500 színes címkenyomtató

Epson TM-C3500 színes címkenyomtató

Napjainkban a felhasználók igénye a technikai fejlődéssel párhuzamosan növekszik . Néhány évvel ezelőtt az egyszínű termó címkenyomtatás nagy dolognak számított, de mára már egy egyszerű elérhető, minden napos dolog. A cégek igénye a saját maguk által elvégezhető, költséghatékony címkenyomtatásra egyre csak nő. A színes címkenyomtatás mint igény napjainkban egyre növekvő keresletet mutat. A cégek, akik terméket állítanak elő, gyártanak, jellemzően nem kommersz terméket, akik adnak a megjelenésre és a minőségre a termékeiken megjelenő címkékre igényesek, hiszen a szép termék címke fél siker, eladja a terméket.

Színes címkenyomtatás lehetősége

Nem sok idővel ezelőtt a színes címkenyomtatás egyetlen lehetősége a nyomdai úton előállított címkegyártást jelentette. Az öntapadós címkenyomtatásra szakosodott nyomdák szívesen, kiváló minőségben elkészítik a cégek számára a kívánt színes etikett címkéket. A nyomdai gyártás ára függ a címke színszámától, méretétől és a megrendelt színes etikett címkék mennyiségétől. Minél nagyobb a mennyiség, annál olcsóbb az egy etikett címkére vetített fajlagos költség. Ha egy cég nagy szériában egyforma termékeket gyárt nincs kérdés, a nyomdai úton előállított színes címkenyomtatás a megoldás, a legjobb ár érték arány. Viszont a kisebb szériás, prémium minőségű termékek gyártásakor merülhet fel a kérdés, hogy megéri-e a kis szériás nyomdai címke előállítás. Egy ideig nem volt választási lehetőség, nyomdában kellett előállítatni a színes címkéket, mert nem volt semmilyen alternatív lehetőség. De ez mára megváltozott.

Az Epson felismerve a cégek igényeit,

olyan fejlesztésben kezdett, ahol a gyártó cégek „házilag”, saját berkeken belül kis szériában elő tudjanak állítani színes etikett címkéket. A kis széria 1 db-tól pár etzer darabig értendő.

Az Epson színes címkenyomtatói kiválóan alkalmasak a cégek által gyártott termékek, az aktuális igényeknek megfelelő kis szériás, akár címkénként változó adattartalmú (sorszámozott, széria számmal ellátott) színes címkék kinyomtatására. A kis széria jelentősége, hogy a nyomdai címkegyártás költségei alá helyezze be a lokális címkegyártást. A nyomdai színes, minőségi színes címkegyártás pár száz darabnál is megoldható (bár nem szívesen foglalkozik a nyomda kis darab számmal), de fajlagosan igen magas ára van, ami természetesen a az eladásra kínált termék árrése rovására megy. A házilag megoldható címkenyomtatással a kis darabszámú egyedi címkenyomtatási igény is könnyedén megoldható. Az Epson által kínált megoldás közép távon egy gyártó cégnél könnyedén megtérül, mert rugalmas, egyedi, gyors, könnyen változtatható és megfizethető. Első pillantásra nem olcsó megoldás, de a számok pontos ismeretében a költségek könnyedén beépíthetők a termék eladási árába.

epson tm c3500 színes címkenyomtató

Könnyű kezelhetőség

a színes címkenyomtatás ugyan olyan könnyű, mintha Word-ből akarnánk kinyomtatni egy szöveges dokumentumot. Az Epson színes címkenyomtatóhoz mellékelt címkenyomtató és tervező szoftverrel átlagos számítógép felhasználó ismeretek is könnyedén megszerkeszthető és kinyomtatható a kívánt színes etikett címke. Lehetőség van közvetlenül CorelDraw, vagy PhotoShop képkezelő és kép létrehozó szoftverekből és egyéb Windows alkalmazásokból közvetlen címkenyomtatásra.

Keressen bennünket, ha felkeltettük érdeklődésüket a színes címkenyomtatás lehetősége iránt!

Ha komolyan érdeklődik, mi segítünk Önnek a döntésben. Lehetőség van helyszínen, működés közben megvizsgálni, kipróbálni az Epson színes címkenyomtatóit. Bemutatjuk Önnek a lehetőségeket, elmagyarázzuk a kezelést, szerkesztést, címkegyártást és ami a legfontosabb egy időre kihelyezzük az Ön cégéhez kipróbálásra.

Az Epson TM C3500 színes címkenyomtató gyártói web lapja: ITT

Az Epson színes címkenyomtatók legjobb minőségű címkenyomtatása a következő címkenyomtató programokat ajánlja:

 

Nice labelBartenderCodesoft
  címkenyomtató programetikett címke nyomtató szoftvercímkenyomtatás házilag

 

Vélemény, hozzászólás?