Kézi vezetékes vonalkódolvasó típusok

datalogic állványos vonalkódolvasó

Kézi vonalkódolvasó kínálatunk

Vonalkódolvasó2d vonalkód olvasóKözép kategóriásKözép 2D
datalogic állványos vonalkódolvasódatalogic qr kód olvasóvonalkódolvasók usb szkenner

A vonalkódolvasókpiacán, mint minden más terméknél megvannak a termékszintek, melyen felfelé lépkedve jobb minőségű, nagyobb tudású terméket vásárolhatunk, természetesen magasabb áron.

Belépő szint

a Datalogic QW21xx sorozatú kézi vonalkódolvasó a (minőségi) vonalkód olvasók piacán a belépő szinet képviseli. Ez a belépőszitű jelző nem azt jelenti, hogy a ez az eszköz ne lenne alkalmas vonalkódolvasási feladatok ellátására. Nem erről van szó, sőt. A Datalogic QW2100 szériájú kézi vonalkódolvasó család maximálisan megfelel és eleget tesz egy általános felhasználási igény kielégítésrére. Normál körülmények között használva az eszköz hosszú éveken át teszi a dolgát.

kézi usb vonalkódolvasó
Datalogic Qw21XX                         vonalkódolvasó

Hol használhatjuk?

Minden olyan használható az eszköz, ahol a működési környezet normálnak mondható. Irodai körülmények között, kis- és közepes vegyeskereskedelemben, gyógyszertárakban remekül megállja a helyét. A használat rendkívük egyszerű, minden oktatás nélkül bárki eltudja sajátítani egy perc alatt a kézi vonalkódolvasó működtetését. ergonomiai kialakítását tekintve, könnyű és kézhezálló. A QW2100 vonalkódolvasó a következő perifériákkal használható:

pclptpos
vonalkód olvasó számítógéphezVonalkód olvasó laptophoz
vonalkód leolvasó pos terminálhoz pénztárgéphez
Kassza POS terminal
Milyen vonalkódokat olvashatok vele?

Alapvetően az 1D  szabványos vonalkódok összes fajtáját ismeri és olvassa. Maximum 15 cm széles vonalkódokkal elboldogul. Kód típusok: EAN 8, EAN 13, Code 128, Code 39, Codabar, ITF 14, I 2/5, stb.

Hogyan működik?

A vonalkódok beolvasása kétféle üzem módban történhet. A vonakdolvasó nyomógombjának megnyomásával, vagy automatikus üzemmódban. Ekkor kéz nélküli használatra van lehetőség (~ mint egy fix telepítésű pultszkenner), de ebben az esetben szükségünk vana Datalogic QW2100 kézi vonalkódolvasó tartóállványára. A vonalkód olvasás ezzel a módszerrel gyorsabbá válik, mivel az értékesítő kolléga mindkét keze szabaddá válik.

Három lehetőség van csomagszinten a QW2100 vonalkódolvasót megrendelni:

A Datalogic QW21xx okos testvére a QW24xx 2D QR kód olvasó típusjelzésű olvasó

Mivel is tud többet a QW24xx széria, mint a QW21xx sorozat?

  • multi interfésszel rendelkezik (kábel cserével több perifériával is használható KBW, RS232, USB)
  • 2D vonalkódok is olvas
  • QR kód olvasó
  • Irányfüggetlen olvasás (mindegy milyen irányból olvassa a vonalkódot)

Konfigurációban a lehetséges termékek ugyan azok:

datalogic állványos vonalkódolvasó

Vélemény, hozzászólás?