Vonalkódolvasó akció – Datalogic QW2420 QR kód olvasó

datalogic állványos vonalkódolvasó

Datalogic 2D QR kód olvasó akció!

Március 28-ig kiváló minőségű vezetékes vonalkódolvasó kínálatunkban.

A Datalogic QW2400-as qr kód olvasó – vonalkódolvasók piacán árban az alsó közép kategóriába tartozik, viszont olvasási teljesítménye felülmúlja kategória besorolását.

Kiváló vonalkódolvasó képessége minden olyan helyen előnyt jelent, ahol 2D és 1D vonalkódok gyors, pontos leolvasására van szükség. Az Datalogic QW2420 vonalkódolvasó alap esetben USB kábelesen csatlakozik az asztali számítógéphez. Mivel az eszköz multi interfésszel gyártott lehetőség van egyéb csatlakozási lehetőségekre például RS232 soros port kapcsolatra (egyes kasszarendszerek ezt az adatátviteli módot használják).

A Datalogic QW2420 qr kód olvasó, mint a nevéből következtethető alkalmas 2D vonalkódok biztonságos leolvasására és továbbítására a számítógép felé. A 2D kódok között fontos megemlíteni a QR kód mellett a DataMatrix és MaxiCode típusú vonalkódokat.

vonalkód webáruház

Milyen helyre ajánljuk a datalogic QW2420 QR kód olvasót?

Kompakt mérete miatt inkább kereskedelmi és irodai felhasználásra ajánlott. A tokozása normál felhasználást, normál körülmények közötti munka végzésre lett tervezve, nem alkalmas ipari és extrém körülmények közötti felhasználásra.

Ajánlom az eszközt:

  • kiskereskedelmi egységekbe
  • gyógyszertárba
  • irodába
  • dokumentum feldolgozásra
  • esetleg könnyűipari felhasználásra, beltérben

A Datalogic QW2420 qr kód olvasót állítható tartóállvánnyal szállítjuk. A tartóállvány kéz nélküli olvasást tesz lehetővé, mely pl. egy kisboltban nagyban meggyorsítja a kassza áteresztő sebességét, mert a pénztáros mindkét keze szabad. A vonalkódokat nem kell pozicionálni a leolvasáshoz, mert az olvasó optikája teljesen irányfüggetlen. Teljesen mindegy milyen irányból látja a vonalkódot, biztosan le fogja olvasni. A szakadt gyűrött vonalkódok esetében sincs gond a vonalkód leolvasással, beépített hibajavító algoritmusával nagyon jó százalékkal képes kiegészíteni a hiányzó kód részletet. A sikeres vonalkód leolvasást hangjelzés és zöld fényjelzés nyugtázza, így ha a monitort nem figyeljük, akkor is tudhatjuk hogy a vonalkódot az olvasó elküldte a rendszer felé.

datalogic állványos vonalkódolvasóvonalkód olvasó usb

vonalkód webáruház

A Datalogic QW2420 qr kód olvasó tulajdonságai összefoglalva:

Olvasható vonalkódok: 1D
2D
Gyártó: Datalogic
Szín: Fekete
Csatlakozás típusa: Kábeles
Csatlakoztatható rendszerek: USB
Vonalkód leolvasás módja: Imager  (képalkotó, digitális fényképezés szerű)
Termék család: QuickScan I Lite QW2400
Termék pontos típusa: Kézi, vezetékes vonalkódolvasó

vonalkód webáruház

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?