Visszaszedhető etikett címke

visszaszedhető címke

Visszaszedhető etikett címke

A raktározás és árucímkézés során felmerülhet az igény a felragasztott etikett címke eltávolítására. Mikor van erre szükség? Belső azonosítók, jelzések használata esetén, a terméket csak ideiglenesen kell címkével ellátni, az értékesítés során esztétikai okok miatt el kell távolítani. A normál tapadású etikett címkéket is el lehet távolítani, de általában egyben nem leszedhető. Nyomot hagy, oldószer használata szükséges a nyomtalan eltávolításhoz. A visszaszedhető címke esetén nem állnak fenn ezek a körülmények. A címke egy mozdulattal, nyomtalanul eltávolítható.

visszaszedhető etikett címke

Miben más a visszaszedhető etikett címke

Lényegében csak a felhordott ragasztóanyag típusa adja a különbséget. Az etikett címke anyaga ez esetben is lehet papír, thermal papír és műanyag. Szín szerint is rendelhetőek nyomatlan fehér és bármilyen tónussal megnyomott, vagy logóval ellátott változatban is. Rendelhető tekercses változatban címkenyomtatókban történő alkalmazáshoz és A4 etikett címke formában tintasugaras és lézernyomtatóban történő nyomtatáshoz.

 

a4-etikett-címke-avery

Hol kapható

Személyesen cégünknél megvásárolható, vagy web áruházunkból megrendelhető az egész országba történő kiszállítással. Két, háromféle méretet tartunk állandó raktárkészleten. Igény szerint bármilyen méretben és mennyiségben szállítjuk Önnek. Kérjen ajánlatot!

Vélemény, hozzászólás?