Csomagolóanyagok – sztreccsfólia

sztreccsfólia, stretch fólia
Sztreccfólia csomagolóanyag kínálatunkban

Kézi sztreccs (stretch) fóliák 17-23 mikron vastagság.

A kézi sztreccsfólia (stretch ) a termékek, rakatok és postai csomagok elengedhetetlen csomagoló eszköze. A stretch fólia rögzíti, összefogja és egyben tartja a nehéz raklapos termékeket. A postai, futárral küldött termékek dobozait megvédi a gyakran előforduló hanyag kezeléssel szemben. Rugalmas, erős tartást ad postai és raklapos küldeményeinek. A szterccsfóliával körbezárt rakatok esetén a szállításból eredő károk és vevői reklamációk is a minimálisra csökkenthetők.

Többféle megjenési formában kapható sztreccsfólia, mind anyagvastagságában, mind színében több variációs lehetőség van a beszerzésre. A legáltalánosabb sztreccsfólia 17-23 mikron vastagságú, átlátszó, transzpares színű. Kiválló nyújthatóságú, erősen biztosan megtartja, összefogja a befóliázott rakatot, csomagot. Lehetőség van rendelni fehér és fekete színű sztreccsfóliát, ha fontos a cég számára, hogy a befóliázott termékek nem látszódjanak át csomagoláson.

A sztreccsfólia jelentősége nem csak raktározásnál és kereskedelmi szállításkor jelentkezik. A kézi strtch fóliák felhasználhatósága a lakosság körében is elterjedtek, megemlíthető itt például a költözés. A bútorokat, dobozokat biztoságban tudhatjuk, ha sztreccsfóliával vannak körbecsomagolva.

A gyártócégek, pl: bútor, a termékek legyártása után hullámpapírral kombinálva egy biztonságos szállítási egység képezhető.

sztreccsfólia, stretch fólia

Milyen kézi sztreccsfóliát rendelhetek?

Színek:

  • átlátszó
  • fedett fehér
  • fekete
  • kék

Tekinse meg kínálatunkat a web-áruházunkban.

vonalkód webáruház

Vélemény, hozzászólás?