Csináld magad – címkenyomtatás

godex g300 termó /termótrenszfer címkenyomtató

A címkenyomtatás egyszerűvé vált,

manapság rengeteg mód van címkéket nyomtatni, ha a cégünknél árazó, termék kísérő, szavatossági, raktári tárhely azonosító, stb címkék szükségesek rendszeresen elkerülhetetlen egy megfelelő olcsó módszer, amellyel kinyomtathatjuk a kívánt címkéket.

Lehetőség van lézer, vagy tintasugaras nyomtatókkal A4 íves normál papír etikettek használatára. Ez megfelelő megoldás, ha kinyomtatott címkék nem túl nagy mennyiségben szükségesek és nincsenek kitéve semmilyen fizikai behatásnak. (pl: dörzsölődés, pára, nyúlás).

A legjobb megoldás a speciálisan erre a célra gyártott címkenyomtatók használata, amelyekkel rugalmasan nyomtathatunk címkéket a legegyszerűbb termó etikettől az időjárás álló műanyag karton címkéig.

A címkenyomtató kiválasztásakor meg kell határoznunk, mennyit szeretnénk nyomtatni egyszerre, többféle címkenyomtató család létezik (asztali, közepes, ipari címkenyomtatók).

Az asztali címkenyomtatók a legkisebb kapacitásúak, irodába, kiskereskedelmi egységekbe, kisebb raktárakba ajánljuk. Napi terhelhetőségük általánosan naponta egy -két ezer címke.

Minden címkenyomtatóhoz magyar nyelvű  nyomtató programotadunk , Windows drivert, mely biztosítja a windowsos programokból való hozzáférhetőséget. Ezekkel az eszközökkel pár kattintással nyomtatásra bírhatjuk frissen vásárolt címkenyomtató berendezésünket. A hozzá adott szoftver általában minden olyan funkciót tartalmaz, melyre Önnek szüksége van a címkenyomtatáshoz. Megtervezheti, elmentheti, módosíthatja címkéit. Nyomtathat vonalkódokat, sorszámozott kódokat, logót, szövetet, ábrákat.

Minden címkenyomtatási igényt kielégítő választékkal rendelkezünk. Az asztali, belépő szitű címkenyomtatóktól a legextrémebb teljesítményű ipari címkenyomtatóig.

A legtöbbet eladott és legmegbízhatóbb nyomtató típusunkat szertném figyelmébe ajánlani.

A kínálatunkban megtalálható a GODEX G300 asztali címkenyomtató, mely a fent említett minden kívánalomnak megfelel. Lehetőség van USB és Ethernet (számítógép hálózat) csatlakoztatásra. A hozzá adott címkenyomtató szoftver (a versenytársakkal ellentétben) adatbázis kapcsolatot is tartalmaz. Nyomtathatunk Excel, TXT, CSV adatbázisokból! A Godex G300 címkenyomtató 25 mm szélességtől 110 mm szélességig kezel mindenféle tekercse etikett címkét. Lehetőség van egyszerű termó címkék nyomtatására (nem kell külön festékanyag a nyomtatáshoz, a leggazdaságosabb címkenyomtatási módszer), sima papír, műanyag címkék, speciális etikett címkék nyomtatására.

Kezelése egyszerű, működése gyors. Ár érték arányban a piacon a legjobb!

Vegye meg most!

Címkenyomtató kínálatukat itt találja. >>

citizen címkenyomtató godex g300 termó /termótrenszfer címkenyomtató

 

 

Vélemény, hozzászólás?