Ismerős a képen látható helyzet? Kábeljelölés egyszerűen.

kábel jelölés kábel címkézés

Kábeljelölés gyorsan, megbízhatóan

A képen látható kábelrengeteg gazdája biztosan bajban lesz ha valamelyik végpont meghibásodik és keresgélni kell a hol van a másik vég, merre tart. Az ilyen átláthatatlan helyzetek kiküszöbölésére ajánljuk Önöknek a Brother P-Touch címkeszalag nyomtatóit, mellyel helyszínen, számítógép és laptop nélkül, mobil módon tudunk tartós, jól olvasható, laminált szalag címkéket nyomtati a kábelekre, villamos berendezésekre.

kábel jelölés kábel címkézés

A kábelek meglehetősen egyformák,  néha a színükkel meg is lehet különböztetni őket, a képen látható példa alapján ez nehezen mehet. Hogyan tudjuk hogy az adott kábel másik vége hova tart, hol található az épületben? A megoldás a kábeljelölés, kábelcímkézés. A Brother P-Touch címkézőgépei profi megoldást nyújtanak kábeljelölésre, kábel azonosításra. A Brother P-Touch jelölőgépek 3,5 mm-től egészen 36 mm szélességig kínálnak, kiváló minőségű, tartós jelölőszalagokat a Brother P-touch jelölőgépeihez.

Címkeszalagok

A címkeszalagok  nem csak szélességükben, de a nyomat színe és háttér színe esetében is eltérnek. Számos variációban tudunk Önöknek Brother TZE címkeszalagot szállítani.

 

         

Egyértelmű, jól olvasható tartós kábel jelölő címkéket nyomtathatunk a Brother P-Touch kézi címkézőivel.

A teljes kínálat megtekinthető itt a Brother hivatalos oldalán. A webáruházunk keresőjébe a készülék, vagy kellékanyag (címkekazetta) típusa, vagy cikkszáma alapján megtalálható.

A Brother P-touch címkézők megtalálhatók webshopunkban ITT >>

 

 

Vélemény, hozzászólás?