Számlázás – készletkezelés – raktározás -ügyvitel

Ügyviteli Rendszer!

Webáruház  – Raktári rendszer

Bonyolult, nehezen átlátható meglévő szoftvere, vagy nem elégíti ki cége minden felmerülő igényét? Esetleg több rendszert is kell egyszerre használnia? Váltsa le meglévő szoftverét még ma, és kezelje ügyviteli folyamatait egyetlen rendszerben!

Az  Ügyviteli Rendszer egy egyedülálló, komplex számlázó és készlet-nyilvántartó szoftver, mely megannyi más funkcióval kiegészülve alkalmassá teszi a Rendszert arra, hogy egy egyszemélyes vállalkozástól, akár egy több telephellyel rendelkező, közepes méretű cég igényeit is teljes mértékben lefedje.

 Felépítése egyedi, átlátható, üzemeltetése könnyen elsajátítható, nem igényel hosszas tanulási folyamatot!

Rendszerünk teljes mértékben megfelel a törvényi előírásoknak és adatszolgáltatási kötelezettségeknek. A jogszabályok nyomon követésével folyamatosan bővítjük legfrissebb verzióinkat.

Rendszerünket napi szinten és folyamatosan fejlesztjük, új funkciókkal egészítjük ki az ügyfeleink igényeinek megfelelően!

Terméktámogatásunk is egyedülálló, és ami a legfontosabb, hogy teljesen ingyenes! Munkatársunk a felmerülő kérdésekben azonnal tud segíteni telefonon, és távoli asztal-program (Teamviewer) segítségével. Nem számít, hogy az Ön cége helyileg hol van, a segítség azonnal érkezik!

Az Webshop modullal kiegészítve Ön akár már holnap beindíthatja online boltját! A termékek karbantartását, és az adminisztrálást is az Ügyviteli Rendszer végzi Ön helyett! Mindezt folyamatos és azonnali szinkronizálás mellett!

Az Memor Raktári Rendszer segítségével gyerekjáték a raktárkezelés! Leltározás, raktári feladatok elvégzése, termékkosár, vezeték nélküli vonalkódolvasás. Minden folyamatos kapcsolatban az Ügyviteli Rendszerrel!

A költségek miatt ne fájjon a feje! Kiszámítható, baráti árazás mellett vásárolhatja meg Rendszerünket, vagy bérelheti is, akár napi két kávé áráért! Nálunk nincsenek rejtett modulok, vagy utólag felmerülő költségek! Mi a teljes Rendszert minden összetevőjével rendelkezésre bocsájtjuk!
Ne habozzon, próbálja ki Rendszerünket kötelezettség és költség nélkül! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Vélemény, hozzászólás?